Vetramil haavaspray 100 ml

100 ml hunajaa ja eteerisiä öljyjä sisältävää haavasumutetta eläinten haavojen hoitoon.
Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
FaunaPharma Oy
Tuotetta varastossa
43,72 €
437,20 € / 0.1000
Vetramil® haavasumute on tarkoitettu haavojen hoitoon kaikilla eläimillä. Vetramil® haavasumute suojaa ja rauhoittaa ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa. Vetramil® haavasumute sopii erittäin hyvin suurehkojen ja hankalapääsyisten haava- ja ihoalueiden hoitoon.
Vetramil® haavasumutteessa on antibakteerista hunajaa ja eteerisiä öljyjä hienojakoisena emulsiona. Haavasumute muodostaa iholle ja haavan päälle ohuen kalvon, joka suojaa hyvin ja vaikuttaa pitkän aikaa. Vetramil® haavasumutteessa on hunajaa, jonka entsyymipitoisuus on hyvin suuri. Näiden entsyymien ansiosta antibakteerinen vaikutus on pitkä ja haavat puhdistuvat nopeasti. Alhainen pH-arvo muodostaa haavalle suotuisan ympäristön ja ihon happamuus normalisoituu. Hunajan luontaiset antioksidantit tyynnyttävät ärtynyttä ihoa ja rauhoittavat haavaa. Luonnonpuhtaat eteeriset öljyt vahvistavat hunajan vaikutusta.
Mikäli tarpeellista, puhdista haava vedellä ja kuivaa se
Ravista pulloa. Sumuta haavaan ja/tai ärtyneelle iholle 2–3 kertaa päivässä
Älä peitä pintahaavoja tai vahingoittunutta ja ärtynyttä ihoa
Mikäli mahdollista, peitä suuret ja syvät haavat harsotaitoksella ja kiinnitä harsotaitos paikalleen siteellä

null

Propyleeniglykoli, puhdistettu vesi, hunaja, etyylialkoholi, polysorbaatti 80, basilika (Ocimum basilicum), laventeli (Lavandula angustifolia), patsuli (Pogostemon cablin), kajeput (Melaleuca quinquinervia), timjami (Thymus vulgaris).
Sumutetta on ravistettava ennen käyttöä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)